Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Brittans nya

Thursday, April 07, 2011

Brittans nya


Det finns inte mycket jag ogillar mer än blåst. Av nån anledning inbillade jag mig att solen vi såg i går skulle stanna lite längre, men när jag tittar ut är maken blöt, det stormar redan rejält i träden och huset mullar som om det höll på att gå sönder. Hmm, bådar inte gått för min löpträning ikväll. Regnrusk kan jag springa i utan problem, men vinden gör det alldeles för svårt att andas och det blir bara jobbigt istället för skönt.


Britney släpper nu andra videon från nya albumet. Nån slags fotbollsmelodi med Mad Max video. Inte heller denna gång är jag direkt imponerad. Briney ser fortfarande lika tafatt ut i sina rörleser och videon är alldeles för lika alla andra hon gjort... den har liksom bara bytt tema, men ännu en gång ser vi Brittar vicka höfterna framför en ljusvägg för att i nästa klippa ha ett gäng dansare bakom sig också. Detta varvas med scener som ska efterlikna jordens undergång, men som sagt påminner mer om Mel Gibson kultrulle från 1979.

Fy för att ge sig ut i stormen, men man har ju inte mycket val. Bra sugen på att ta bilen, men det är bara onödigt eftersom det är så jälla dyrt att stå på USÖs parkering en hel dag. Bara att bita i den äckligt sura äpplet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: