Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sederingskurs

Sunday, April 10, 2011

Sederingskurs

Japp då var man hemma då. Smidigt när man har egen bil är att man kan åka och handla på vägen hem. Jag stannade till vid Willys vid Marieberg och handlade lite smått och gott till veckan. Dock kommer det nog inte gå åt så mycket. Ska på kurs mån-ons och då får vi gratis lunch i personalmatsalen... delish... eller inte... nästan så jag funderar på att ta med mig matlåda ändå faktiskt.

Det är nån form av sederingskurs jag ska på... jag och Emma från mottagningen. Å så tjejerna på 28:an, två från operation och några yngre doktorer. Det kommer sig så att de ska använda nåt nytt läkemedel vid polikliniska operationer som man tydligen kan bli medvetslös av och eftersom jag och Emma ska täcka lite där i sommar ska vi också gå kursen. Sista dagen blir det lite praktiska övningar så detta blir nog skoj. OCh så är det ju alltid kul att göra något lite annorlunda.

Resan hem från Småland gick bra... och snabbt. Inte alls mycket trafik och min lilla bil går ju som en pärla. Tog mig hem lika snabbt som med HellSaab, men jag måste ju säga det att det går lite segt uppför backarna ibland haha.

Med våren kommer motorcyklisterna och var det nåt det var gott om i dag på vägarna var det dom. De borde förbjudas. Då menar jag såklart inte de coola custombågarna utan dårarna som kör sportcykel i 200km/h och tror de är odödliga. Livsfarligt för dom själva och alla i deras närhet.

Nä, det är dax att ladda bryggaren och ringa och säga godnatt till min älskling. Nästa gång vi ses blir till påsk och har vi ju långhelg att se fram emot tillsammans!!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: