Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Got my stuff

Thursday, April 07, 2011

Got my stuff

Var mycket besviken när jag skulle bege mig hem och kollade mobilen... ingen sms-avi om att mina grejer till bilen kommit. Men när jag kom hem låg paketet i mitt brevfack. Hur sjutton de fått in de där fattar jag inte. De måste haft nyckel och det kan man ju fundera över om det känns så tryggt men vafan. Huvudsaken är att grejerna är här. Jag hade dessutom fått två uppsättningar av ventilhattar (utan extra kostnad då) så nu kan jag sätta på både sommar och vinterdäck!

Blåsten är förj-lig rent ut sagt. I morse var det inte så farligt för jag hade ju medvind, men vägen hem var ett aber. Ibland fick jag helt enkelt stanna och vänta ut vinden för jag tog mig inte framåt. Och det verkar som om vinden ställt till med en del trubbel och i Örebro län har tydligen flera drabbats av strömavbrott.

Nu är den stora frågan... ska jag springa i kväll. Kan man springa i denna blåst. Jag funderar på Fallen. Det är ju faktiskt lite skyddat där. Det kan kanske funka. Risken är väl dock att det inte gör det och att det blir skijobbigt, men jag tror faktiskt ändå jag åker dit sen och testar. Går det inte så går det inte.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: