Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Så jäkla duktig

Friday, April 01, 2011

Så jäkla duktig

Uj, vilken låååång dag. Många på kliniken är på Regiondagar i Uppsala och vi som var kvar ficknästan slåss om det lilla som var att göra. Dagen gick otroooligt sakta, men till sist tog den slut.

Som planerat började jag min vandring mot ICA Maxi. Jag är otroligt stolt över mig själv som tacka nej till att ta de där med bilen i dag istället för i mon eftersom jag visste att jag inte skulle få nåt gjort då. Men jag kunde inte låta bli att traska förbi den eftersom jag visste var den stod. Ujujuj... den bara skrek Hanna! Fasen va fin! Hoppas till gud att jag gillar att köra den också för då är den min.

På Maxi var det tokmycket folk som vanligt. Trodde jag skulle föregå dom eftersom jag var så tidig, men icke. Handlade så mycket jag kunde som jag fick ner i ryggan och helskotta va tung den blev. På vägen hem fick jag sms från posten att mina Ketoz finns att hämta, men det pallade jag bara inte med den lasten.

Nope... hem och stänga av frysen. Inspirerad av Britt på jobbet och hennes eviga tjat om att spara energi fick jag ett infall och nu har jag hackat och torkat i en timme. Bara det sista högst upp kvar... det jag inte kommer åt att hjälpa manuellt. Går ju snabbt om man tar hjälp av kokande vatten och hårfönen.

Om 40 minuter är det dax för tvätten också. Har inte bestämt mig om jag orkar eller inte, men det är ju lika bra att få det gjort. Dammsugningen vore skönt att få ur världen med, men först ska jag städa ur kök och badrum. Är helt överlycklig att det är helg och därmed full av energi. Ska göra av med varenda uns av den innan jag lägger ner mig i soffan och fortsätter på mitt Sons of Anarchy-maraton. Snart inne på säsong 3 ju.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: