Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: SJ vill inte kommentera...

Wednesday, April 20, 2011

SJ vill inte kommentera...

Minns ni allt rabalder med SJ och Trafikverket i somras när människor fick sitta instängda på ett X2000-tåg i 7 timmar i 60 graders värme? Det har varit så mycket med SJ så det är lätt att glömma de enskilda fallen, men detta var bland de värsta. SJ skylde då på Trafikverket och sa att de inte fått tillstånd att evakuera, men nu visar det sig att SJ ljög. Redan efter någon timma fick de tillstånd att evakuera, men av någon anledning avblåste SJ det.

Det är svårt att svara på varför det blev såhär. Jag tror att man ville så väl och ville göra det så bra, men det blev fel i alla fall, säger Elisabeth Lindgren, kommunikationsdirektör på SJ till SVT.


Nja... man kan omöjligt vilja väl när man avblåser en evakuering och låter folk sitta i ytterligare 5½ timma i den hiskeliga värmen.

Sj vill inte kommentera. Inte fören de sett programmet. Antagligen för att de inte vet vad de ska säga. De vet vad de gjort fel, men vill väl inte råka säga nåt som kanske inte kommer upp i programmet och avslöja sig själva.

SJ is the devil... no doubt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: