Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Morgonlöpning - bättre än Alvedon

Tuesday, April 12, 2011

Morgonlöpning - bättre än Alvedon

Vaknade stel i hela kroppen. Känner mig alltid stel efter att ha suttit en hel dag och det känns inte alls lockande att behöva sitta en hel dag igen. Hoppas föreläsningarna är lika intressanta som igår för då går det ju såklart lite lättare. Vaknade även med en lätt huvudvärk som jag tror beror på att jag drack väldigt dåligt igår. Jag dricker normalt ganska mycket och jag märker ganska kvickt när jag druckit mindre än jag brukar. Idag åker en vattenflaska med i väskan.

Så vad gör man när man vaknar med huvudvärk och stelhet? Jo, man ger sig ut och springer! Perfekt temperatur på ca 6 plusgrader och en sovande stad är det perfekta receptet för en skön löprunda. Det blev ca 4 km runt Hjärsta. Jag tror inte jag såg en människa på hela rundan, vilket antagligen beror på att alla friska människor ligger och sover 5.30. Oh well, huvudvärken släppte efter en stund liksom stelheten och nu, nyduschad och med en proteindrink i handen känner jag mig redo att fylla hjärnkontoret med mer kunskap om sedering.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

lovisa said...

Hej har du haft en bra start på veckan?:)
tänkte bara tipsa dig om en superbra tävling jag har just nu! du har chans att vinna en VALFRI bikini/monokini ur brandsinfashion.com's sortiment!
Om du vill kika på deras bikinis och komma till inlägget klickar du bara här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/april/vinn-en-bikinimonokini.html#comment