Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: God morgon

Tuesday, April 05, 2011

God morgon

Ja, det känns faktiskt som en god morgon fast det är tisdag. Jag sov nästan till 5.00.... 4.50 mer exakt, men det får jag vara nöjd med. I natt har jag och "Flat Stanley"-Noah varit på äventyr. Idag ska han följa med mig till jobbet. Jag är öm i kroppen efter gårdagens träningspass och det lär ju inte bli bättre under dagen... but I love it!

Begravningsbyrån Fonus, som ju är en av de största om inte DEN största i landet sköter inte riktigt sina kort rätt. Jag blir alldeles förskräckt när jag läser om hur de slarvar bort och förväxlar kroppar. Att de sedan också har ett bonussystem som ger de anställda bonus per tecknat kontrakt gör ju inte att de ser bättre ut. Tyvärr är det ju så dock att även en begravningsfirma är ett företag som ska tjäna pengar och alla företag har sina små knep om hur man gör det. Frågan är ju hur mycket kunder de får nu. All uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet.

En ganska rolig artikel är den om kursdeltagaren som fick bajsa utomhus. Nu var det ju säkert inte så himla roligt för henne när det hände, men det faktum att det var en tarmkurs gör ju att mungiporna drar lite uppåt. Kursgården hade för få toaletter och efter en övning vart kvinnan så nödig att hon var tvungen att springa ut och bajsa i det fria. Nu anmäls kursgården och kommer får betala skadestånd. Inte illa att få 1000 kronor för att uträtta sina behov.

Nu är det dax att samla ihop mig själv och göra mig redo för dagen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: