Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vad är det som gör det?

Monday, April 04, 2011

Vad är det som gör det?

Medans jag sitter och väntar på att min lax med broccoli och grädde blir klar i ugnen och magen kurrar ljudligt sitter jag och funderar på vad sjutton det är som avgör hur bra det går att träna egentligen. Idag har jag inte ätit en enda kolhydrat och jag var trött som en gnu tidigare under dagen... så jag knappt orkade bära upp kroppen.

Men så kom jag hem. Jag tog en proteindrink till mellis, vilket ju inte direkt ger nån energi sådär direkt, surfade lite, pysslade lite och sen satte jag motvilligt igång att värma upp. Eftersom det gick lite segt satte jag på Volbeat på hög volym och helt plötsligt från ingenstans kom energin. Och inte nådigt det.

Resultatet blev ett überbra styrkepass med pulshöjare emellan superset bestående av 1. armhävningar, axellyft och utfall och 2. situps, dips, koncentrationscurl och rumplyft. och när jag var klar kunde jag inte sluta och körde lite random extraövningar. Tillslut insåg jag att klockan började bli mycket och att jag skulle behöva stretcha ordentligt så jag avbröt, men jag hade lätt kunnat fortsätta.

Det är skumt de där med energi. Nu har det tagit alldeles för lång tid att göra mat och magen och jag skriker av hunger. Och nu ringde äggaklockan... dax att krubba!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: