Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ah work work

Monday, April 04, 2011

Ah work work

Å, fy, sega måndag, Idag hade jag verkligen kunnat legat kvar i sängen hela dagen. Känner mig helt slut. Men likt förbannat ringde min inre alarmklocka 4.30. Jag måste komma på nåt knep för att somna om. Det är ju så himla onödigt att gå upp så himla tidigt. Men det är ju de där när man vet att klockan snart kommer ringa.

Det ser ut att bli fortsatt gråväder. Jag är egentligen glad så länge det är lite varmare, men visst vore det trevligt med lite sol och riktiga vårkänslor. Nu känns mer som höst.

Jag funderade en liten stund på att ta bilen till jobbet idag... bara för att jag kan. Men sen kom jag på hur otroligt onödigt det skulle vara. Dels går det inte mycket snabbare än att gå, dels är det ju så himla skönt att gå på morgonen och sen skulle det ju kosta en massa parkeringspengar. Nä, han får snällt stå och se söt ut på parkeringen här hemma. Kanske åker ut på nåt äventyr i kväll istället.

Men nu... jobb, jobb, jobb

Image and video hosting by TinyPic

No comments: