Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sola sken i Karlstad idag

Sunday, April 17, 2011

Sola sken i Karlstad idag

Ja, då var man hemkommen från helgens andra resa som alltså gick till Karlstad. Jag var framme runt 11 och anlände i ren panik eftersom en lampa tänts på instrumentpanelen strax innan jag nådde målet. Den antyder enligt instruktionsboken att det är nåt med avgasreningen. Pappa övertygade mig om att bilen inte skulle braka ihop och dö på stört så jag blev lite lugnare.

William som sovit hos en kompis kom hem strax efter jag anlände så vi åkte vi fyra (jag, William, pappa och Ingela) till en restaurang vid Klarälven och åt lunch i den värmande i . I kortärmat!!! Så underbart varmt och skönt!

Sis och äldste kisen William
När maten... världens godaste pannbiff med lök, var intagen åkte vi till Forshaga där Alexander spelade innebandycup. Jäklar va duktig han var. Han gjorde 7 mål och blev utnämnd matchens lirare. Blev aningens stolt där måste jag erkänna.

Pappa och tränare Per i vitt och matchens lirare Alexander stående

Det var en timmas paus mellan matcherna så jag, pappa och Ingela åkte en sväng till kyrkogården där jag inte varit på mycket mycket länge. Nu ligger ju farmor där och vilar tillsammans med farfar. Äntligen tillsammans igen. Vi tog en sväng upp till minneslunden också där Ingelas mamma nyligen lagt sig att vila.

Sen bar det av åter till innebandyn. Tyvärr förlorade de denna match och sen bar det av tillbaka till huset. Här begav jag mig hemåt för klockan var redan efter 17.00. Lampan lyste hela vägen hem så det blir väl att försöka hitta en verkstad som tar sig en titt på bilen imon. 

Nu är jag så hungrig att jag tror jag tuppar av snart så det är dax att steka i ordning lite av de kantareller jag fick med mig från mormor igår.
Image and video hosting by TinyPic

No comments: