Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skön lugn runda

Saturday, April 30, 2011

Skön lugn runda

Jag hade väl ingen större förhoppning att kunna springa överhuvud taget så jag är supernöjd med morgonens runda. Jag började att gå, men det gjorde så fruktansvärt ont i låren så jag började jogga lite lätt på en gång och sen var det ju liksom bara att fortsätta. Det gick inte lika snabbt som det brukar, och jag hade ju lovat mamma att ta det lugnt, men det flöt på att jag sprang hela rundan utan att behöva stanna. Benen slutade konstigt nog värka och började inte igen fören nästan precis när jag var hemma igen. Perfekt tajming.


Det var underbart skönt ute. Så där lagom varmt och jag hade gärna stannat ute om det inte varit för att jag var tvungen in och få i mig nåt efter rundan.  Ska kvickt in i duschen nu och försöka komma iväg till bergen så fort som möjligt medan solen fortfarande skiner.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: