Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stabbing the Drama

Wednesday, April 13, 2011

Stabbing the Drama


Det blev 20 minuter cardio och 20 minuter helkroppsstyrka. Konstigt nog gick det skitbra, men sen snipp snapp tog energin slut. Men... 40 minuter är inte illa alls för att vara andra passet för dagen.

Till min hjälp hade jag Soilwork. Fan va bra Stabbing the Drama är! Hade glömt den skivan eftersom den inte ligger i datorn utan på min externa hårddisk sedan jag bytte till min nya laptop. Jag tror banne mig att det är en av de bästa skivorna nånsin. Var såklart också tvungen att lyssna på Zyklon Core Solution också som lätt är det bästa som gjorts till dags datum.


Det har börjat kurra i magen. Jag måste komma på nåt att äta. Och ingen matlåda har jag gjort heller! Kära nån... jag som slutade extra tidigt i dag också och ändå har jag inte hunnit med. Matlådan löser jag nog med en burk makrill och lite sallad, men vad sjutton ska jag äta i kväll!!?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: