Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag är kär

Saturday, April 02, 2011

Jag är kär

Offret för min förälskelse är en svart liten bil. Jag tog en liten vända ensam först mellan husen och sen hämtade jag upp mamsen.
Bilen är verkligen liten, men man sitter ju faktiskt som en kung i den. Jag provade alla säten såklart och jag tyckte faktiskt till och med man satt riktigt skönt bak också. Sikten kunde inte vara bättre och den var inte alls så där ryckig och skakig som småbilar kan vara. Jag hade upp den i 120 på motorvägen och det var riktigt bra ax i den också för att bara vara 58 hästar som kämpar. Mamma tog en prov också och hon gillade den med.


Jag kan inte se någon anledning till att inte köpa den. Jag är som sagt helt förälskad. Nu är det bara att vänta på att Malin ska svara på mitt sms så jag kan åka dit och göra affärer.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: