Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Styrketräning och kyskhetstrosor

Monday, April 25, 2011

Styrketräning och kyskhetstrosor

Kid-E-Fit är en ny serie gymprodukter för knattar som vill bli knuttar och finns att köpa på flera nätbutiker. Kritikerna påpekar att hårdträning för barn som ännu inte nåt puberteten kan ge bestående problem längre fram i livet. Styrkan i muskelfästen och senor börjar inte utvecklas ordentligt förrän i 16-20 årsåldern och de kan helt enkelt gå av vid för tung träning.

Richard Sandrak född 15 april 1992, även känd som Little Hercules, är en amerikansk bodybuilder. kampsportare och skådespelare, känd för sin goda fysik vid en väldigt ung ålder.
Kid-E-Fit ser ganska harmlöst ut faktiskt ... inget annat än plastiga leksaker och jag tror knappast det är vad Richard Sandrak tränat på för att bygga den där hyddan. Richard Sandrak är ett extremfall. Bägge hans föräldrar var träningsfreaks och han hade knappast börjat lyfta skrot vid tre års ålder om det inte vore för dom.

USA tar ett steg till för att hålla sina unga från det andra könet så länge som möjligt. Nu med en kyskhetslinje av underkläder. ”What Would Your Mother Do” heter den kyska kollektionen där trosorna pryds av texter som ”Zip it” och ”Dream on”. Kollektionen är skapad för att användas som underlag för ett samtal som kan hjälpa familjer att stärka moralen när det gäller relationer och dating.

Texterna "Dream on", "Zip it", "Not Tonight" ska hindra tonårsflickor från att ha sex.
Tja, funkar detta så blir jag imponerad. En "söt påminnelse" kallas det för i texten, men om det gått så långt så föräldrarna måste påminna sina barn med hjälp av deras underkläder kanske de lika gärna kunde sätta på dom ett riktigt kyskhetsbälte för min gissning är att de där trosorna är lika lätta att ta av som vilka som helst.Image and video hosting by TinyPic

No comments: