Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bästa starten på dagen

Wednesday, April 13, 2011

Bästa starten på dagen

Varit ute och sprungit igen denna morgon. Måste väl erkänna att det var betydligt skönare igår temperaturmässigt, men i övrigt var det lika underbart. Kan inte finnas nån bättre start på dagen. Önskar jag hann springa varje morgon. Och det kanske jag skulle hinna om jag rappade på lite mer med tanke på när jag går upp på mornarna. Om jag gav mig ut ca 5.15 skulle jag vara tillbaka ca 5.45. Jag skulle hinna duscha, häva i mig en proteindrink och klä mig innan 6.30 och sen ta cykeln till jobbet. Sen är det ju faktiskt så att jag egentligen inte börjar fören 7.30 så jag behöver ju inte vara där till 7.00 som jag normalt är.

Vet ni vad jag behöver? Jag behöver ett fint glas likt de ovan, till mina proteindrinkar. De är så himla goda att de förtjänar ett fint glas... och ett fint sugrör till.

Nu börjar det bli dax att klä sig. Det är så jäkla kallt idag så vinterjackan och kängorna åker på igen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: