Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: iTunes suger fett!

Thursday, April 14, 2011

iTunes suger fett!

Jag älskar min iPhone, men jag hatar att man måste ha iTunes-skiten för attfixa över filer fram och tillbaka. Jag har hållit på hela kvällen med att försöka föra över en ljudbok till telefonen, men varje jäkla gång är det nåt som inte går att föra över och vad gör den då? Jo, den avbryter allt! Man får inte valet att hoppa över det som inte funkar utan man måste börja om från början. Dessutom är programmet isig så idiotiskt slött att man kan bli galen bara på det.

Visst... man kan jailbreaka, men jag har försökt undvika det för då gäller ju inte garantin längre och jag har på känn att det kommer hända nåt om jag gör det. Jag har ju faktiskt redan fått byta ut den en gång.

Sen verkar det också som att jag har en för ny version av OS och måste nedgradera för att överhuvudtaget kunna jailbreaka.

Nån som är haj på de där med jailbreak? och kan jag köra förbi iTunes om jag gör det? Pliz help! Jag HATAR iTunes!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: