Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: April, april

Friday, April 01, 2011

April, april

Tänk att folk tycker det är så kul med aprilskämt.

Från min lokaltidning: Nerikes Allehanda

Örebro ska hålla omval. Men inte i vallokaler. Felen från förra valet får inte upprepas. All röstning ska i stället ske via sms. De som inte har någon mobiltelefon får inte rösta. – Det är ju tråkigt för dem, men vi måste säkra demokratin. Och till nästa val har de säkert lärt sig läxan och köpt en mobiltelefon. 

Jag tycker faktiskt inte idén är dum alls, men det var såklart inte sant. Sista meningen är ganska avslöjande. Så skulle ingen Våga sig på att yttra sig i sammanhanget.

Vad man hoppats skulle vara ett skämt, men som inte är det är att 52-åringen som mördat Eva i julas och tog livet av sig i häktet igår lämnades själv i gymmet i en timma. Där hängde han sig med ett skosnöre i en träningsmaskin. Rätt eller fel att han lämnades ensam? Jag vet inte, men i går kallade de det för att han var under bevakning pga självmordsrisken och det kallar jag det inte i alla fall. Sen kan jag också tycka att det är fel att NÅGON brottsling som är häktad är själv i ett gym. Det finns vanligtvis mycket saker där man kan använda som vapen både mot sig själv och andra. Om han lämnats själv i sin cell hade varit en helt annan sak.

Jag är färdig med frysen nu. Jag är även färdig med kök och badrum. Jag skippar faktiskt tvätten och kör på dammsugningen i stället. Funderar på att gå till Ekersch ändå också... vill ju prova mina piller i morgon bitti till löpningen redan.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Khelben said...

Vilken tur att jag inte läser dagstidningarna då.. fast även tech nyhetsajter har försökt få till det litegrann har jag märkt.

Inte mycket för Aprilskämt.