Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Evening stroll

Saturday, April 09, 2011

Evening stroll


Mina lårmuskler är bra möra nu. Medan Bäjb tog en tupplur efter maten tog jag nämligen en promenad i solskenet. Den var inte så lång, men ganska effektiv. Och nu har vi precis kommit in efter en timmas promenerande runt stan. En kvällspromenad med andra ord. Det var riktigt mysigt. Vi gick i  Apladalen och i Bäjbs gamla barndomskvarter och han pekade och berättade. Tänk vad sånt är kul... fick mig att längta till Kumla. Tror jag ska åka dit någon dag nu när jag kan och bara vandra runt i min uppväxts stad och bara minnas. Nu är det ju mycket som inte ser ut som då, men ändå.

Nu blir det ostfralla (osötad såklart) och efter det lite semifreddo. Vi gjorde varsin skål. Bäjb tog oboy i sin och jag tog krossad dajm. Gonna be delish!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: