Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stora bilfixardagen

Saturday, April 09, 2011

Stora bilfixardagen

Vilken underbar morgon! Vaknar och himlen är alldeles knallblå och solen skiner så där underbart vårlikt. Det ser ut att vara riktigt skönt ute.

Visst tog vinden tag ordentligt i min lille bil igår på vägen ner, men resan ner gick väldigt bra ändå. Jag åkte ner på halv tank... dvs 200 kronor eftersom jag tankade den full för 414 innan jag åkte. Och så säger folk att man ska åka kollektivs. Trippelt så dyrt, dubbelt tiden och minimal chans att komma fram på utsatt tid. Pyttsan!

Bäjbo mötte upp mig nere på gatan och brast ut i ett så hjärtligt skratt när han såg den lilla lådan till bil att jag inte kunde hålla mig heller och tillslut skratta vi så vi tjöt bägge två.


Min älskling lagade middagen. Hjortens Special Chili Bowl....d.v.s Chili con carne med extra chili och lök i... riktigt fin! Thank you love.

Sen var det dax för testdrvie. Bäjb körde runt Värnamo stad och trots att han gärna vill lura mig att han tycker den va kass erkände han att den fick godkänt. Vi avslutade vår rundtur på Citygross som var riktigt behagligt folktomt vid den här tiden strax innan stängning och resten av kvällen spenderades med mys i soffan framför Seven som ju faktiskt måste vara en av tidernas bästa filmer.

Idag är det stora bilfixardagen. MeaniDevil ska städas, poleras, pimpas och kanske till och med få nya däck. Gonna be so funny.!

Men först ska löparstassen på och jag ska trotsa blåsten (som ju tack och lov gett med sig en hel del) runt Osudden. Jag tog faktiskt med min de nya skorna, trots att jag har ett par fullt dugliga här... men sånt kan man ju göra när man har bil och inte behöver släpa runt packungen på diverse tågstationer runt om i landet.

Latersch!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: