Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: De blå bergen

Wednesday, April 27, 2011

De blå bergen


Sitter och funderar över helgen. Nu är det väl ändå snöfritt i Kilsbergen (?) och dax för årets första bergsvandring! Som jag har längtat. Jag försöker fundera ut vilken rutt jag ska gå. 4,5 km som Bäverslingan är känns lite kort, medan Falkaslingans 9,5 km kanske är i mastigaste laget för första trippen. Enligt vad jag kan se på kartan borde man kunna börja på Bäverslingan och gå över på Falkaslingan och minns jag inte helt fel finns det en skylt på vilken det står 8 km. Det vore perfekt!

Å, vad jag längtar. Jag fullkomligt älskar Kilsbergen och är det nåt jag kommer sakna när jag flyttar härifrån är det att kunna åka upp i bergen och vandra rund bland mina polare trollen. Det är visserligen härligt att vandra i vilken natur som helst, men det är nåt alldeles visst med bergen och mystiken som finns däruppe.

Men om vi återgår till nutid så sitter jag just nu och funderar på om jag ska gå ut och gå eller inte. Jag har inte mindre ont i fötter och ben idag och jag har hela dagen varit fast besluten att jag ska stanna hemma och vila idag, men nu är jag ändå sugen på att ge mig ut en sväng. Det behöver ju inte bli så långt. Eller... så sparar jag den lilla kraften jag har, satsar på att vila mina ömma ben och kör ordentligt imorrn istället. Hmmm, tuffa beslut att ta.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: