Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Träna eller inte träna?

Wednesday, April 13, 2011

Träna eller inte träna?

Jag har sedan jag kom hem städat hela lägenheten noggrant. Spindlar i badrummet brukar få mig på otroligt städhumör, haha. Ska gå över med lite Radar Raid också, men det får bli efter eventuell
Det träningen eftersom kemikalierna i medlet kan orsaka lite andningssvårigheter.

Jag har ju egentligen redan tränat idag eftersom jag sprang 4 km i morse, men just nu känns det inte alls och jag börjar bli ganska rastlös. Funderar på vad jag ska göra.

Ska jag åka ut till Fallen och ta en promenad? 

Ska jag köra lite styrka här hemma?

Kollar man ut ser det inte direkt lockande ut att gå ut och gå faktiskt. Det blåser lite kallt och himlen är grå. Det ser bra mycket bättre ut för promenad eller löpning i morgon, när solen faktiskt ser ut att titta fram igen och vinden ser ut att vända. Men med tanke på att jag som sagt redan tränat skulle en promenad kännas mest lägligt och att köra styrkan i morgon. Just nu känns det dock som om jag har gott om energi och att styrkan faktiskt skulle vara ett alternativ.

Det allra första jag ska göra är i alla fall att bränna lite cd-skivor. Antennen på MeaniDevil är inte så på pigg så halva vägen ner till Värnamo fick jag vara utan ljud i bilen, vilket var otroligt frustrerande. För att undvika att detta sker igen ska jag ladda upp med lite skön dödsmetall så jag kan sitta och headbanga i rakt när jag kör. NÅRRÅ! men lite huvudgung kan det nog bli.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: