Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tips på ljudbok!

Tuesday, April 12, 2011

Tips på ljudbok!

Fy bövulen, var tog sommarvärmen vägen? Det var riktigt skönt på lunchen när vi var ute och gick, men redan när jag gick hem från jobbet frös jag faktiskt lite i min sommarjacka. För nån timma sen satte jag på mig samma kläder som igår, dvs tunna träningsbrallor, t.shirt och vinställsjacka och gick ut för att promenera, men nöjde mig med att flytta bilen för det blåste så himla kallt och promenaden skulle blivit allt annat än behaglig. Hoppas det är ytterst tillfälligt.


Men... nu när sommarkvällarna stundar och jag äntligen kan ge mig ut på långa härliga promenader utan att frysa arslet av mig behöver jag en ny ljudbok. Jag har förgäves försökt få hem Mia Skäringers bok, eftersom den verkar finnas som ljudbok, men det har hittills gått helt åt skogen. Eftersom jag inte är så litterärt insatt behöver jag alltså tips på vad sjutton jag ska läsa/lyssna på. Jag vill ju inte ha deckare, men det verkar banne mig vara det enda som finns nuförtin. Är det nån som kan tipsa om nån bra bok? som få alltså finns som ljudbok såklart.


Skulle även vilja läsa/lyssna på Jean M Auel's sista bok i Grottbjörnens folk-serien, De målade grottornas land, men den verkar inte ens finnas som ljudbok. Hmm... kanske skulle ge mig på de första böckerna i den serien igen... Har läst dom allihopa två gånger, men nu var det bra länge sedan.  Och sen jag såg filmerna hade jag väldigt svårt att tänka på nåt annat än Daryl Hannah som ju är den värsta skådisen jag vet genom tiderna... förutom Andy MacDowell, men det kanske har gått över. Jo jag kör nog på det så länge.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: