Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Head hurts

Tuesday, April 05, 2011

Head hurts

Jag åkte aldrig till Fallen. Jag gav vika för det dåliga vädret. Istället tog jag en 4 km runda i hoodet. Den blev inte längre eftersom det regnade hela tiden och mot slutet började det spöregna och jag visste att jag hade motvind hela vägen hem. Såg ut som ett spöke med smink i hela nyllet när jag kom hem. Inte var det skönt heller. Musklerna var bra möra efter gårdagens styrkepass och mjölksyran var ett faktum redan från start. Jaja, jag gjorde det i alla fall.

Jag gillar verkligen inte de här med att jag får huvudvärk titt som tätt. Jag tror dock... eller jag är rätt säker på varför. Jag är skitdålig på att käka direkt efter jag tränat. Jag "ska bara..." duscha, diska, blåsa håret o.s.v. och sen har det gått alldeles för lång tid.

I morgon är det vilodag. Jag ska vara benhård med att ha två vilodagar i veckan nu. Kroppen behöver det även om jag gärna inte vill inse det fören det är för sent och kroppen är helt slut. NU är jag helt slut och det finns inget annat att göra än att krypa ner i sängen eftersom den Ipren jag tog inte tycks bota dunkandet i skallen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: