Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Inga skandaler

Friday, November 06, 2009

Inga skandaler

Jag såg på MTVs EMA igår... ok, jag orkade inte sitta i ett streck och se hela, det erkänner jag, men jag såg i alla fall större delen av det.

Tråkigt nog förekom inga skandaler... alls. Det hör ju liksom till, men nada.


Nu ska jag erkänna nåt jag ångrar jag yttrar nästan nu redan innan jag skriver det, men i slutet lyckades U2 med konststycket att framföra en klockren "Sunday Bloody Sunday". Klockren då de lyckades framföra den med väldigt lite av det unika U2-sound jag avskyr. Det lät faktiskt riktigt bra. Jay-Zs medverkan var totalt onödig och förstörde nästan låten, men de var väl tvungna att krydda upp framträdandet lite I guess.

Katy Perry (stör mig fortfarande att hon inte är Joe Perrys dotter... hade ju varit så perfa) gjorde ett pretty good job som host och Beyonce var som vanligt helt marvelicious, för att inte tala om the one and only Shakira.

No comments: