Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En småländsk actionthriller

Friday, November 06, 2009

En småländsk actionthriller

Belåten är nog rätt ord efter den halva pizza jag just ätit. Vi beslöt dela på en kebabpizza från Akropolis (som förövrigt är den bästa på denna jord). Jag är ju av den typen som drar i mig en hel pizza även om jag är mätt efter halva bara för att det är så himla gott, så att bara ha en halv som utgångspunkt är ju det ultimata och nu är jag inte alls så där äckelmätt... utan belåten.

Jag och Bäjb gav oss ut på jakt efter en gravlykta till Sonjas grav idag. Endast Blomsterlandet hade några att erbjuda och efter att ha valt ut en åkte vi till graven för att sätta dit den. Till en början gick det bra, men när Christian skulle rätta till den eftersom den var sne, sa det snäpp och sen låg lyktan som halshuggen i leran. Bara att vända åter till Blomsterlandet och hämta en ny. Mn nu var det inte så bara eftersom det var mitt i rusningstrafiken. Man kan tänka att inte sådan finns i Värnamo, men där tänker man fel. Stan, som ocså är en genomfartsled, är avstängd och alla i hela staden måste åka samma väg oavsett vart de ska tydligen. En vänstersväng var inte att tänka på, så det var bara att följa med strömmen till höger hela Lagastigen tills vi kunde vända i rondellen i andra änden stan. Väl tillbaka på Blomsterlandet passade vi på att köpa en till som installerades på Christians mormor och morfars grav och nu brinner ljus i lyktor på bägge gravar. Sen vandrade vi omkring i regnet, jag, Christian och Christians bror Patrick, och kollade på gravstenar och pratade lite med kyrkogårdsvaktmästaren innan vi vände hemåt igen.

Resten av kvällen ska spenderas i soffan framför den nya serien FlashForward. Sett ett avsnitt redan och det verkar mycket lovande.

1 comment:

Eva said...

Jag måste oxå köpa en ny gravlykta, pappas lykta låg på backen när jag var där sist :/