Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bra att ha! - en låda att sova i

Wednesday, November 18, 2009

Bra att ha! - en låda att sova i


Lådan på 2 x 1,4 x 2,3 meter utlovar billig och säker sömn. Här ryms många väsentligheter som säng, ventilationssystem, platt-tv, WI-FI, och eluttag så du kan ladda din mobil eller bärbara dator, skriver Wired.com. Under Sleepbox finns en lucka där den trötta kan förvara till exempel en resväska.


Det är arkitektbyrån Arch Group som designat lådan. Planen är att de ska finnas på flygplatser, kontor, järnvägsstationer och i shoppingcenter... ja, alla ställen där det kan tänkas att man behöver ett avbrott med sömn. Sömnstunderna köpt i 15-minutersperioder och mellan varje tröttis byts lakanen automatiskt.

Supersmart idé, även om jag tycker 15 minuter är lite väl lite... på det hinner man ju knappt somna. Och varför inte ställa ut några på vån 8 i B-huset på USÖ också. Där finns en hel del trötta själar som skulle bli överlyckliga över lite siesta efter lunch.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: