Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Random beeswax

Monday, November 16, 2009

Random beeswax

Men kanal 5 då... hetsa små flickor till sexshopping!
I kvällens avsnitt av Ullared får man se två tjejerna hoppa omkring i butiken och piska varandra på Gekås erotik-outlet. Allt eftersom Kanal 5 tyckte det var en bra idé att de gick in där enligt tjejerna själva. Annars hade de inte tänkt gå in där. Oooooki. Som om inte det vore nog tyckte kanal 5 också att tjejerna skulle åka till Halmstad och festa. Det hade de ju inte tänk heller. Men ojdå... vad knäppt det vart hörni flickor!

Konsumenten begår inget brott
Prick nyss dök en artikel upp på Aftonbladet som sajter som visar gratis streamad film och serier... som HDMT som jag skrev om igår. Sajterna bryter många gånger mot upphovsrätten bl.a. när de lägger ut avsnitt som inte sänts ännu. Ja, det är ju klart de gör, men konsumenten begår inget brott... vilket ju ändå är huvudsaken för mig då som precis det... konsument.

MC-gängen har fest... 4 nya ligor på den kriminella himlen
Top Dogz, Outlaws, Lion Family Warlords och Black Cobra ger sig in i den organiserade brottsligheten och radar upp bredvid Hells Angels och Bandidos. Med posering med automatvapen och rånarhuva och med konstaterandet ”Vi är en kriminell organisation” i pressen försöker Peter Bergün, 43, som leder Top Dogz, göra sig ett namn. Stenhårt grabben... Plutonium! (eller inte, va).

Skamligt att vara svensk
Fler kommuner kommer få ta emot flyktingbarn och om de inte frivilligt går med på att bli ankomstkommuner så kan Migrationsverket tvinga dem till det. Är det verkligen så illa? Det är ju bedrövligt att barnen ska behöva fly från länder med krig och tortyr, till ett land där folk skyr dem som pesten. Fy, sverige, fy!

Oh no... not again
Världen finns redan, men nu ska världens största och dyraste maskin återskapa ett Big Bang i miniatyr i ett försök att förklara materia och universums uppkomst. Kritikerna tror att maskinen kommer skapa svarta hål som kommer sluka hela världen. Huuuu, låter skrämmande. Frågan är om de nånsin får igång maskinen, som flera gåner stoppats av saker som att en uggla, med en bit bröd i munnen, flög över maskinen, tappade några smulor som hamnade i en av de högspänningsenheter som förser ett av kylaggregaten med ström, vilket ledde till att enheten slutade fungera.

Nä, nu orkar jag inte mer. Jag tröttar ut mig själv.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: