Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: iPhone & PT Cruiser... please!

Saturday, November 28, 2009

iPhone & PT Cruiser... please!

Jag har fått för mig att jag bara MÅSTE ha en iPhone. Varför undrar ni... och det gör jag med. Bar en sån där fixidé. Att jag behöver en ny lur är är ju solklart, men varför jag just måste ha en svindyr iPhone är ju en annan sak.

Jag är lite pryltokig. Jag har inte ens i närheten behöv av alla de funktioner som finns i en iPhone, men jag vill ha dom ändå. Dessutom finns det ju så mycket roliga och ursöta tillbehör.
Sen har jag kommit på att jag vill ha en Chrysler PT Cruiser också, som alternativ till Sciroccon och Clion då menar jag. Såg en sån ursnygg vinröd/lila variant i morse när jag var ute och gick. Har finsökt nätet, men kan inte hitta den... men denna röda är ju inte helt illa heller.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: