Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hidden agenda

Tuesday, November 17, 2009

Hidden agenda

Det var underbart att ha cozys till jobbet och det tänker jag fortsätta med tills det blir ljust igen. Finns ingen anledning till annat.


Dock fanns det en liten plan till varför jag hade det just idag. Eftersom jag har haft otroligt svårt att ta mig ut och springa nu på kvällarna när det är så bövelens mörkt, och mycket våldtäkter runt om, tog jag med mig löparstassen och sprang runt Stora holmen efter jobbet. Holme (javisst), stor (inte så mycket) men den ligger precis bredvid sjukhuset. Runt holmen går en gångbana som är grusbelagd, vilket jag tänkte skulle vara ett bra underlag att springa på. Dessutom har jag sett från vårt fikarum att det är upplyst längs med stigen. Dryga en kilometer är det runt.

Just i dag var inte underlaget direkt bra dock... mest lervälling. Upplyst var det inte heller förutom längs med den strecka som är mot sjuhuset, vilket innebar 500m i totalt mörker varje varv. Efter 1½ varv började det dessutom spöregna. 5 varv blev det, vilket jag inte tycker är så himla illa pinkat, med tanke på förutsättningarna.

Och det var riktigt skönt att springa direkt efter jobbet. Dels att få det gjort för nu är ju resten av kvällen ganska fri och dels känner jag mig otroligt mycket piggare nu. Efter att ha varit instängd hela dagen kändes det otroligt nyttigt att supa in lite frisk luft. Vid eftertanke är holmen ett ganska bra ställe för någon som vill överfalla en. Det är inte så mycket folk rörelse kring sjukhuset efter 17.00 och det var VERKLIGEN mörkt på sina ställen. Men ska man se det positiva i det är det ju i alla fall nära till akuten.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Loo said...

Då kan du ju springa med Gurra, han brukar dra den repan ;)

Hannastacia said...

Jaså... då kanske vi kan ta en pärontårtagainer tillsammans efteråt nån gång :D