Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ta't lite lugnt nu va Svärd!

Monday, November 30, 2009

Ta't lite lugnt nu va Svärd!

Jag LOOOOVADE mig själv att denna vecka skulle bli helt stressfri. Jag stressar alldeles för mycket för ingenting. Det började dock åt helvete i morse när jag sov som en stock tills klockan ringde och till och med knappt vaknade av den. Mycket ovanligt för en annan som oftast är uppe långt innan den börjat ringa. I morse dock fatta jag inte på länge vad det var för oväsen. Sen blev allt försenat och självklart blev jag stressad.

Väl på jobbet fortsatte det då en extrainkallad patient behövde informeras, markeras och fixas med inför operation. Och så en massa annat trams som strula till det för mig. Fick dock tillslut ihop lite av den presentation jag behöver inför min undervisning för distriktssköterskor nästa vecka.

Gick upp på stan för att köpa ljusstake och kom hem med en Adidas bag. Har länge saknat en bra väska som är nånstans mittemellan när jag reser och denna är ju alldeles perfekt. 450 riksdaler gick den på, men inte ens det behövde jag pynta upp eftersom jag använde mig av presentkortet jag fick av mormor när jag fyllde år.

Ljusstake då? Nä, det blev det ingen. Tycker inte det finns några fina i år... och inte stjärnor heller. Besviken gick jag in på Ekershallen och köpte en stjärna i guld, gjord av halm och smålampor för 49 kronor som faktiskt blev riktigt fin när den kom upp.



Möttes av den första julklappen för i år när jag kom hem. Landstingets årliga gåva... en kalender. Samma varje år. De kunde väl byta färg åtminstone.

Just ja, idag slog jag till och köpte mitt träningskort på Friskis & Svettis så nu finns väl ingen återvändo. Hade gärna väntat med att bestämma mig lite till, men denna veckan är den sista om man vill ta det av årets friskvårdsersättning på 1000 kronor så det var bara att bestämma sig. Planen är att jag ska med avdelningsbossen Ingela på Bräda Medel i morrn klockan 17.00. Ska bli riktigt kul faktiskt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: