Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oh no! Not again!

Sunday, November 29, 2009

Oh no! Not again!

Kan inte tro det är sant!!! Söndagen och därmed också helgen är över... igen. Jag gråter bloooood. DAMN!

Gick igenom min garderob och hittade denna söta prickiga topp som jag helt glömt och aldrig använt. Det måste det ju bli ändring på... nån gång.

Jag är så trött. Har varit så effektiv med matlagning och prylar att jag helt tagit ut mig. Försökte mig på att träna lite så här på kvällskvisten, men sträckte skinkan det första jag gjorde så jag la ner. Lite mör i kroppen efter mina två tvåtimmars-promenader i dagarna två. Joggingskor är inte optimala att gå i, speciellt inte mina Nike Vomero, som har sån dämpning att det är en kraftansträngning bara att försöka hålla sig kvar på marken.

Förutom att promenera, handla och laga mat har jag målat en tavla till CiBag och Mattes lille Adde också (som förövrigt bör ploppa ut snart). Jag tänkte han kunde behöva en uggla i sitt pojkrum som beskyddar och vägleder honom genom livet. Ugglan är mycket vis, låt oss inte glömma det.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Eva said...

Ooh, så sööt!

CiBag said...

Så himla fin :) Den ska hänga över sängen :D