Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Drypande

Wednesday, November 18, 2009

Drypande

Vädret har ju under dagen varit lite svajigt. Från att regnet öste ner i morse till att tittade till att en blå himmel tittade fram ett tag och solen lyste upp världen. Det sista jag gjorde på jobbet var att titta ut genom fönstret. Såg stabilt ut. Då kör jag Stora holmen i dag med!

På den tiden det tog mig att gå ner i källaren och byta om och komma ut tog vädret åter en tvärvändning och det fullkomligt öste ner. Men skam den som ger sig så jag började kuta runt. Till sist gav jag upp. Inte nog med att jag var blöt långt in på huden, men marken som var relativ fast när jag började, gav nu vika under fötterna och bestod mer av lervatten än nåt annat. Tog mig runt 4 varv i alla fall. Regnet fortsatte ösa ner hela vägen hem (och gör fortfarande). Men det finns ju tydligen de som har det värre... och så menar jag såklart i SKåna, där SMHI utfärdat klass 2 varning och flera olyckor redan skett i stormens tecken.


När jag vred ur kläderna var det precis som jag tagit dem direkt ur tvättmaskinen utan att centrifugera. Dessutom är det bruna lerprickar nästan ändå upp till kragen på vindjackan. Najs! Men det är nåt visst att springa i regn... det är otroligt uppfriskande på nåt sätt. Nu väntar ett bad med tvätt av mitt flötiga hår.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: