Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tigers olycka

Saturday, November 28, 2009

Tigers olycka

Beware of journalists and trust no one. Igår kväll kunde man läsa om Tigers bilkrash. Då var det att han skulle ha skadats allvarligt. Räddad av Elin som slagit sönder rutan med en golfklubba och dragit ut honom genom rutan, ska han ha legat medvetslös, blödande ur mun och från ansiktet.

Några timmar senare kom uppgifter att Tiger lämnat sjukhuset med "skärsår i ansiktet". Å, så var det med den allvarliga olyckan. Nu menar jag inte att jag är besviken över att han inte var mer skadad... inte alls, utan jag fascineras över den makt journalister har att styra över vad vi vet ute i världen. Det vi vet och tror är fakta kommer från nyheterna, tidningarna och internet. En gång i världen var det nog tänk att dessa medier skulle vara människors informationskanaler för fakta och länk till vad som händer runt om i världen, men idag är det väldigt svårt att skilja på verklighet och sensation.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag said...

Journalister, och SÄRSKILT kvälltidningarnas, vill bara åt sensationerna känns d som! Jävla idioter :(

Stig Palm said...

Jaha...så vet vi nu hur det hela gick till. Elin jagade Tigern med en järntrea!

Bilen oskadad på olycksplatsen på förarplatsen.

En misshandlad Tiger på marken. Djurplågeri är väl detta?