Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Var är mamma?

Tuesday, November 17, 2009

Var är mamma?

Först fick hon fängelsestraff i 20 veckor, vilket i sig är skamligt lite. Nu rivs det domslutet upp och byts ut mot utgångsförbud kvällstid i 8 veckor!


En 4-åring som försöker göra mat till en hungrig lillebror, fotspår i matrester på bordet, barn som klättrar för att få mat för att de är så hungriga, en urinindränkt barnsängsmadrass där en 1-åring sover. Medan mamma var och festade hårt med både alkohol och droger i ett dygn låg den 3 månader gamla sonen sjuk på en smutsig madrass.

Den 22-åriga mamman erkänner vanvård, men det var visst "påfrestande att bli lämnad ensam med fyra barn och att hennes pojkvän lämnat henne för en annan medan hon var gravid". Buhuu... Vilken förklaring! Som om det på nåt sätt skulle rättfärdiga det hon utsatt barnen för. Nu släpps hon alltså fri. Vansinne!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Var är pappan/papporna?

Det kanske skulle ha varit bättre att hon hade fått fängelsedom och att pappan/papporna hade istället tvingats till att ta hand om ungarna.

Konstigt förresten att någon kan tycka att en man som lämnar sin kvinna medan hon är gravid är attraktiv överhuvudtaget. För mig är det ytterst "osexigt"..