Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stress

Monday, November 23, 2009

Stress

Efter min supereffektiva dag befann jag mig i ett tillstånd av stress långt efter att jag kom hem. Kände mig ine direkt stressad under dagen, men det liksom kom i efterhand. Har flängt omkring som en galning här och lagat mat, tvättat håret, tränat och fejat och donat.

Och sen gick musten ur... jag är helt färdig för landning i min sköna säng. Nacken värker, magen är i uppror, huvet dunkar lite så där dovt i bakggrunden. Det ska bli gött att krypa ner under täcket och spana lite vad CSI agenterna har för sig en måndag som denna där borta i Las Vegas.

Just ja! när börjar egentligen apelsinerna och clementinerna att bli sådär söta och goda? För säkert femte gången denna höst har jag nu blivit besviken på hur sura och illa de smakar. En liten parentes bara, men jag undrar faktiskt.

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

CiBag said...

Jag satt precis idag å gratulerade Coops clementiner till att nu äntligen va söta och goda! Så här i Gbg är dom fr.o.m. nu perfekta :)

Hannastacia said...

Men vi handlar ju inte på Coop Cicci:) Förresten har jag inget i närheten heller.

CiBag said...

Hahaha, just d ja, d gör vi ju inte nä ;)