Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hellre James än Anna Lindmarker

Sunday, November 22, 2009

Hellre James än Anna Lindmarker

James Partridge, 57, fick svåra brännskador i ansiktet efter en bilolycka. Nu gör han succé som nyhetsankare i brittiska Channel Five – som vill utmana tittarnas fördomar.

Hur nyhetsankarna ser ut spelar väl ingen som helst roll. Jag tycker snarare det om nåt ger mer förtroende. Den som sitter där kanske har nåt innanför pannbenet på riktigt och inte bara är placerad där för att han/hon är snygg (vilket man faktiskt ibland kan tro).

Det som stör mig lite, för självklart är det nåt som gör det, är att man går ut och bygger upp en grej av det. Sätt han där och vänta in reaktionerna istället för att gå ut och be om dom. Kanalen har nu gått ut med en enkät där en femtedel i svaret uppgav att det skulle få dem att känna sig obekväma om en person med deformerat ansikte läser upp nyheterna. Ok, men vad är syftet med enkäten? Ska dessa resultat ligga till grund för om han får fortsätta eller inte? Han gör ju uppenbarligen ett bra jobb. Vad säger det i sånt fall om Channel ­Five? Om resultatet blivit att hälften skulle byta kanal, skulle de knappast ha honom kvar eftersom de ju behöver sina tittare. Snacka om att riskera gräva sin egen grav.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: