Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Den där Mary

Saturday, November 21, 2009

Den där Mary

Jag har ingen aning om vem Mary Mårtensson är, men efter att ha läst hennes artikel: Det går snabbt - några hann inte ens till akuten i Aftonbladet blir jag lite förbannad på henne. Nåt så dumt... som om inte Sverige och världen bombarderades och skämdes nog med ständiga rapporter i ämnet svininfluensa (nedan ser ni länkar som toppade Bloggportalen från gårdagens tidningar) drar hon det till sin spets med denna artikel.

Mary börjar med att i princip anklaga folk för att varit dumma i huvudet när de i september inte ville ta vaccin eftersom influensan inte spridit sig som förutspått. Vadå Mary, ska vi bara tacka och ta emot? ska vi inte ifrågasätta vad myndigheterna vill att vi ska spruta in i vår kropp och om det är befogat? Återigen går mina tankar till Neurosedyn... jo, vi ska ifrågasätta! vi behöver inga fler såna skandaler. Dessutom hade vi inget vaccin i september, så det kan vara bra med det.

Vidare beskriver hon hur folk kommer dö i ensamhet innan de hunnit söka hjälp, och hur influensadöden innebär brutala plågor. Vad är det för vansinne? Det finns ingen anledning att skrämma upp folk mer... rädslan finns ju redan. Folk vaccinerar sig, tvättar och spritar som aldrig förr. De flesta gör vad de blir tillsagda. Vad mer kan de göra?

Marys artikel känns som urdum skrämselpropaganda och jag skulle inte bli förvånad om GSK och Pandemrix stoppat några kronor i Marys ficka för skriften... eller kanske jobbar hon där själv eftersom Aftonbladet är så hemlighetsfulla med vem hon är.

Influensaviruset har muterat
Influensan har muterat
Fler sjukanmälda med influesan
Muterat virus hos två döda i Norge
Så sprids influensan i ditt län
Svininfluensan muterar

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Somliga går på allt de hör , ser och läser utan att ta reda på fakta.Det dör ju några tusen människor varje år i den vanliga influensan.Men svininfluensan har hittills bara döda ca elva personer !?.Så varför stressar du då upp dig för detta !?.För att en skrivkåt journalist utan verklighetsförankring var ute efter fler läsare !?.Man undrar ibland om folk slutat tänka själv ... För övrigt är Mary Mårtensson en riktig tosa som borde ha kicken för det hon kavlar ut i media till folket som inte innehåller saklig information om denna sjukdom mer än att folk dör !!??.

Vårdarbetaren