Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny vecka - nytt skrivblock

Monday, November 30, 2009

Ny vecka - nytt skrivblock

Måndag morgon och jag har inte så mycket att säga och med. Får se vad veckan bjuder. Jag har en del måsten som hänger över mig, som jag måste ta tag i emellan patienter, så jag lär ju inte gå sysslolös.

Skrivblocket jag kladdar i dagligen tog slut igår och lagom till att en ny vecka startar går jag på ett nytt... denna gång det underbara röd- och vit prickiga jag fick av Cillan och CiBag i födelsedagspresent. Matchar ju så bra i köket också!

Woods då... jo, han har publicerat en text på sin hemsida där han tar på sig hela skulden för olyckan och hedrar Elin för att ha räddat honom. Men... han vägrar samtal med polisen, som nu försökt tre gånger. Kan man göra så? Eller är det bara Tiger Woods som kan göra så? Weird... om allt gått lagenligt till och det bara var en olycka, finns väl ingen anledning att hålla sig borta från dom.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: