Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Anders slaskar

Monday, November 30, 2009

Anders slaskar

Om ramsan stämde skulle det bra jäkla kallt på jul hörni, för jisses vad det regnat idag. Hela dagen, utan uppehåll. Och en enligt kvällspressen verkar kallare väder vara på gång redan denna vecka.

Det är ju den gamle goda Bondepraktikan som spår vädret på detta sätt, men det finns väl inte mycket iden som stämmer längre.

Vi måste tyvärr göra den besviken som till äventyrs tror att vädrets oerhört komplicerade mönster skulle rymmas i en ramsa på endast fyra ord. När det gäller "Anders braskar, julen slaskar" så kan man rent logiskt avfärda den som allmängiltig regel. Källa: SMHI

Kunde väl tro det. Jag är ju inte mycket för varken kyla eller snö, så mig spelar det mindre roll. Dock ska jag inte sticka under stol med att det är mysigt med en vit jul, så jag håller mina knubbsorkar hårt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: