Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 6 o'clock

Sunday, November 29, 2009

6 o'clock

Efter flera försök att somna om gick jag upp klockan 6.00 på slaget. Orkade inte försöka mer. Jag är la utvilad får jag väl anta. Hade ju varit gutt att ge sig ut direkt, men det är ju så bövulens mörkt ute.

Det har tydligen varit halt inatt i vårt land. Massor med avåkningar på vägarna. Creepy, när det blir så där oväntat halt. Ser inte direkt halt ut här dock, och det är det väl inte heller med 3 plusgrader ute och såklart regnrusk.


På tal om halka måste vi ju passa på att gratulera Modo, som nu gör succé med "superduon" Foppa och Näslund i laget. Annat vore väl skandal. Synd bara att svensk hockey är så totalt ointressant... och frågan är ju om den inte blir ännu mer ointressant nu när Modo kommer bli i princip oslagbara.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: