Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ms Dukto

Saturday, November 28, 2009

Ms Dukto

Nu har jag varit duktig igen. Fick för mig att frosta av frysen och slänga en massa gammalt. Nu är den tom både på is och mat. Går ju på ett kick om man kokar en massa vatten och ställer in... en mindre sjö på golvet kan det va värt.

*Frysen på bilden är fingerad

Köpte 1,6 klio köttfärs i morse på Ekersch och medan isen smälte stekte jag till några köttfärsbiffar med rödbetor i... nån slags Biff A'la Lindström typ. Skitgoda! Nu har jag bara drygt ett kilo kvar att laga till. Vet i sjutton vad det ska bli. Köttfärs går ju alltid, men jag har så jäkla liten panna, så då får jag steka i omgångar, vilket känns mindre lockande.

Hade planer på att färga håret också. Känns som det var nyss jag gjorde det, men mitt hår växer som ogräs och jag har en nästan centimeterbred rand på skalpen. Men orkar jag? vi får se. Ska ta mig en efterlängtad kopp rykande härligt kaffe och fundera på saken.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: