Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ingemar

Saturday, November 28, 2009

Ingemar

Rubriken Dödad av älg igår fick mig inte att reagera nåt speciellt igår, men idag med ny rubrik: Ingemar satt oskyldigt häktad för mord på sin fru, stannade jag upp och läste. Fy, vilken skräckhistoria. I tio dagar fick han sitta häktad för mordet på sin fru, som hittades död vid en sjö med skador på kroppen som tydde på att hon blivit mördad. I fem månader var Ingemar skäligen misstänk för mord.

- Jag frågade om jag fick ha kvar vigselringen, men det fick jag inte.


Senare kom det fram att håren på kroppen tillhörde ett hjortdjur och saliven en älg. Att komma fram till det tog 13 månader! hur fan kan det ta så lång tid att analysera hårstrån och saliv? Så kan det väl bara inte få gå till.

- Inga ursäkter, inga svar på brev, ingen har frågat hur vi mår.

Polisen erkänner sitt fel, men ber alltså inte om ursäkt. Ingemar har nu rätt till skadestånd för felaktig frihetsberövan. Ett normalbelopp för lidande är 20000 kronor för den första månaden. 15000 kronor för månaderna därefter. Småpengar... som om det inte vore nog lidande att förlora sin fru och mamma till sina barn.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: