Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Crème Bonjour Cuisine

Tuesday, November 24, 2009

Crème Bonjour Cuisine

Idag tittade solen oväntat fram. Instängd på urologmottagningen fick jag njuta på avstånd. Inte ens min lunchpromme fick jag ju eftersom vi hade lunchmöte (på vilket vi inte kom fram till ett skit som vanligt). Blev några rundor på Stora holmen efter jobbet i alla fall, men då var det bäcksvart vill jag lova.

Slår till på stor i matlådeväg och kokar ris. Av nån anledning har jag senaste dagarna varit sugen på både ris och potatis vilket ju är nåt jag i princip ALDRIG äter... i alla fall inte potatis. Nåt har hänt, men det är nog övergående för jag misstänker att jag inte helt plötsligt vänt och tycker det är asgott. Men man vet ju aldrig. I helgen åt vi mos och jag tyckte faktiskt det var riktigt gott. Till riset blir det kyckling och räkor (kanske ingen superkombo, men jag råkade lägga fram räkor på tining igår och nu måste jag ju äta upp dom så de inte blir gamla. Till det blir det Creme Bonjousås med schalottenlök och gräslök... en helt fantastisk dipp/sås som jag upptäckte av en slump igår när jag inte visste vad jag skulle ha till laxen. Mumma!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Millan said...

Hejsan! Alla foton på salt&peppar är skyddade av upphovsrätten, vilket betyder att du inte får lov att direktlänka såhär till din sida. Är du intresserad av att köpa fotot av oss, kontakta oss. Ta annars bort fotot från din sida.

Hannastacia said...

Detta är ju för fan internet... tror ni era foton är skyddade av nåt, so think again!

Tar bort bilden... vore ju dumt om ni fick mer besökare.