Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Nurse should not be the one who puts salt in your wounds

Saturday, November 28, 2009

The Nurse should not be the one who puts salt in your wounds

Jag blir förbluffad och framförallt förbryllad över detta med sjuksköterskan som utnyttjade en patient i Linköping. Hon ska ha varit klädd i djupt urringade kläder och bar stay-ups under en högt slitsad kjol. Hmm, vilken chef, framförallt på ett universitetssjukhus, tillåter att en sjuksköterska går klädd så? Vilken sjuksköterska som jobbar med patienter går överhuvudtaget omkring i privatkläder? Mycket mystiskt.

Jag vet inte riktigt hur psykvården fungerar (förutom att den inte fungerar), men han ska ha varit hos henne en gång i veckan för samtal. Låter inte det mer som en terapeutuppgift än en sjuksköterskeuppgift? Inom psykiatrin speciellt borde väl samtalen skötas av de som är speciellt utbildade i detta.

Jaja, om det nu är som det står, kan man ju verkligen fråga undra vad som drev henne till detta. Vad ska hon med en psykiskt nedbruten sate till? Såg hon det som någon typ av spel, eller var hon verkligen intresserad av just honom? tror mer på det tidigare eftersom hon var DUM nog att skriva om det på internet.

Nu är det ju så här att vi inom vården är lagstadgade till sekretess... alltså vi ska hålla käften. Man får inte yppa ett ord som kan få någon att förstå vem man pratar om, även om man inte berättar något om vården i sig. Alla har rätt att dölja att de överhuvudtaget haft nåt med vården att göra. Detta måste denna kvinna med vetat. Inom psykiatrin speciellt är det ju lite känsligt. Inte många vill att folk runt omkring en ska veta att man mår psykiskt dåligt och får hjälp för det av vården för då börjar folk kolla konstigt.

Ändå var hon dum nog att skryta om sin erövring och så detaljerat att patientens flickvän tveklöst kunde identifiera sin karl och sätta dit na. Stupid!

Sköterskan blev avstängd och uppmanad att säga upp sig. Mesigt straff!!!

A devil's woman
With the devil's curse
Satan's lady
She was the devil's nurse
/JJ Cale


Image and video hosting by TinyPic

No comments: