Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Så här går det i Idol 2009

Saturday, November 14, 2009

Så här går det i Idol 2009

Jag kollade på mitt första hela avsnitt av Idol 2009 igår. Jag har dock hört alla deltagare förutom, men i omgångar eftersom jag haft TV:n på när programmet sänts av och till genom veckorna. Så här går det. Jag är enväldig jury.

Eddie: Vi börjar med stackars Eddie eftersom han åkte ut igår. En kille som faktiskt har en riktigt bra röst och gör vissa strofer helt klockrent, medan andra är så sura att man grimaserar så ansiktet nästan skrumpnar. Jag tycker nog inte det var hans tur att åka, men hade det inte blivit denna gång, hade det blitt nästa.

Reza: Denna tjejen sjunger ju bra och så, men jag hatar hennes rösttyp. Igår var hon dessutom riktigt dålig. Hon skulle åkt ut. Dessutom är hon helt charmlös. Ingen glimt i ögat eller utstrålning... i alla fall inte som nåt ut i hennes uppträdanden. Nästa vecka åker hon.

Calle: Om Calle kan jag inte säga mer än att han är ganska rar på nåt barnsligt sätt. Hans röst är inte direkt speciell. Han känns som en sån de tog med eftersom det inte fanns nåt bättre. Han är ju såklart väldigt duktig, men inte på nåt sätt speciell som artist. Han ryker efter Reza.

Mariette: Nu börjar det likna nåt. Tyvärr svårt att hitta låtar och musik som passar hennes röst. Hon får mig att tänka på Anouk och hennes musik (som jag iofs gillar). Inte speciellt stor publik och därmed tror jag det är svårt att göra sig ett namn för Mariette tyvärr. Hon blir trea.

Tove: Det stör mig att Tove är så himla bra. Sockersöt och röstkapacitet från en annan värld trots sin ringa ålder. Lite konstigt tycker jag dock att det är att den där imagen av att vara halvblåst, drogad rockchic går hem igen. Årets Amanda Jensen. Men det är ju just det... behöver vi en till... har vi inte sett detta förr. Nu är ju i.o.f.s Tove 100 gånger bättre sångerska än vad Amanda är. Tove blir tvåa.

Erik: Den solklara vinnaren! Jag är fullkomligt förälskad i denne kille. Han SKA vinna. Vilken jäkla röst! vilken jäkla charm! Klockren på alla sätt och vis.

Japp, där har ni min teori om hur det kommer gå. Jag är ganska övertygad om att jag har rätt, men reserverar mig för att Calle med lite otur kan ryka innan Reza, beroende på hur de gör från sig nästa vecka. Dessutom finns det en lite risk att Toves charm, vinner över Erik, eftersom vi vet att svenska folket inte helt röstar efter talang i detta program. Vore synd, men möjligheten finns ju.
Image and video hosting by TinyPic

22 comments:

CiBag said...

Eftersom man är gravid å inte har nåt bättre för sig på fredagskvällarna så har jag börjat följa detta ;) Jag håller me dig, Calle må vinna! Annars äre nåt fel.

Hannastacia said...

Calle ska inte vinna! Erik ska!

mamsen said...

Inge fan av idol, brukar kolla reprisen när jag redan vet vem som åkt ut men Erik är helt suvve, håller helt med dig Hanna.Hade lite förhoppningar på Eddie, inte för att han sjöng så bra men var ganska söt och trodde han var lite "tjejfavorit"

CiBag said...

Oj, ja mena ju Erik såklart ;)

Göran said...

Jag håller med dig i det mesta.
Några invändningar dock;
Eddie:
Han har sjungit mycket falskt i alla sina senaste uppträdande - ser man bara till sången borde han ha åky ut för flera program sedan, före Erika.

Tove/Erik:
Deras placeringar vill jag vända på.
Det kanske är så enkelt att jag är mera charmad av Tove för att jag är kille, och du är mera charmad av Erik för att du är tjej ;)

Men även bortsett från det tycker jag Tove är mer spännande, hon väljer lite mer udda låtar och försöker göra något eget av dem.

Erik känns mer förutsägbar.

Hannastacia said...

Jag sa ju att Eddie sjunger falskt, men jag av de som är kvar tycker jag lätt han har mer charm än Reza, även om hon sjunger bättre.

Om Erik och Tove kvittar det mig faktiskt vem som är tjej och vem som är kille. Erik har en otrolig röst oavsett hur han ser ut och han faller faktiskt inte mig i smaken alls. Tove har bra mycket mer charm enligt mig, men hon känns alldeles för lik Amanda Jensen för att vara intressant. Erik is da man!

Anonymous said...

It's an awesome article in favor of all the online visitors; they will get advantage from it I am sure.

Also visit my web-site anigogo.com
My webpage: v2 cigs reviews

Anonymous said...

Wοw, amazіng wеblog structure!

Hοω long have you bееn runnіng
a blοg fοг? уou mаke running a blog glanсe easy.
Thе whole glance of your ωeb sitе is wοnderful,
lеt alone the cοntent!

Also visit my ωebѕitе :: v2 cig review
My web site :: http://www.ssbb.com

Anonymous said...

I takе pleasurе in, rеѕult in I found just
ωhаt Ι useԁ to be tаking а lοoκ fοr.
Υοu have endеd my fouг day lengthy hunt!
Gοd Βlesѕ you man. Ηave a nicе
dаy. Βye

my pаgе v2 cigs review

Anonymous said...

Тhank you foг sharіng youг thoughtѕ.
I reаlly aρprecіate your efforts аnd Ι am waitіng foг your further
wrіte ups thanκ yоu οnce agaіn.


My hοmеpagе: http://www.sfgate.com/

Anonymous said...

It's really a great and useful piece of info. I am glad that you just shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Also visit my homepage - http://Xiahseum.com/mediawiki/index.php?title=All_About_The_V2_Electronic_Cigarette

Anonymous said...

An impressіve ѕhaгe! I've just forwarded this onto a friend who was doing a little homework on this. And he in fact ordered me lunch because I stumbled upon it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this issue here on your site.

Also visit my website - v2 Cigs

Anonymous said...

Ahaа, іts nice dialogue on thе topic of thiѕ pіeсe of writing here at this websіte, I hаvе rеaԁ all that, ѕo
now me alsο cοmmenting hеre.



Feel free to suгf to mу web blog ikt.ei.hv.Se

Anonymous said...

I've been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty ωorth
enοugh for me. Ιn mу vieω, if
аll website oωners and bloggers made gooԁ content aѕ уou ԁid, the web will be
a lot more useful than eѵer bеfοre.



Ηеre is my blog; V2 Cigs Reviews

Anonymous said...

Noгmally Ι ԁо not learn post on blogs, howevег I would lіke to say that this writе-up very compelled
me to try and do sο! Youг writіng ѕtyle hаs been surρrised mе.
Thank you, quite nice post.

Αlso vіsіt my page: freebox.fr

Anonymous said...

Thаnk уou for another great post. The place
else may ϳuѕt anybodу get that kinԁ of info іn such an ideal mеаns of writing?
I've a presentation next week, and I'm at thе lοok for
such іnfo.

Heгe is my webρage; http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

Anonymous said...

Amazing thіngѕ heгe. I'm very happy to look your post. Thanks so much and I am having a look forward to touch you. Will you please drop me a mail?

My web page ... V2 Cig Review

Anonymous said...

ӏ have bеen suгfing online mοre than 4
hours toԁаy, yet I neѵеr founԁ any interestіng
агticle liκe yours. Іt's pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

Feel free to surf to my web page :: V2 Cigs Reviews

Anonymous said...

Nice blog hеre! Also your site loads up fast! What host are уou using?
Can Ι gеt your affiliatе link to your host?

Ӏ wіsh mу ωebsite loadеd up as quіcκly as yours lol

Here is my blog post: lazloth.com

Anonymous said...

Fаntaѕtiс review I ѕtаrted
out ωith Green Smoκe and і havе really recently
bеen еnjoyіng them. Thanks!

Here iѕ my ωebsite :: Green smoke Coupon code

Anonymous said...

I relish, result in I fοund exactly ωhat I used to be takіng a
loоk fοr. You have endеd my fоur day long hunt!
God Bless you man. Havе a nice day. Byе

Also νіsit my web site; click through the up coming website page

Anonymous said...

Search up the scanner's guide for coding definitions. When the Freeze Frame info was accessed, it car populated a knowledge screen.

My web page - obd scanner