Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pain in the butt

Wednesday, November 25, 2009

Pain in the butt

Vaknade imorse med otrolig träningsvärk. Efter ett styrkepass på ben och rump i måndags och några varv runt Stora holmen igår har jag nu sån där värk att när man knappt kommer ner på toalettstolen. Det är mystik vad som gör att jag får träningsvärk någon gång i kvartalet när jag tränar på nåt sätt i princip varje dag. Vad gjorde jag annorlunda denna gång? Inte för att det gör så mycket... jag gillar att ha träningsvärk... fast just ben och rumpa är ju lite besvärligt.

Idag är det kallare ute... kanske ytterligare en dag med sol. Man kan ju hoppas. Det är ju uppenbart att folk verkligen behöver lite ljus nu. Alla vandrar omkring och ser mer eller mindre ut som zombies. Men så tjötas det om snö också. Där tycker jag vi lugnar oss lite till och enligt tidningarna tycks det som jag får som jag vill. Den kommer inte fören 2074. HA!

Idag blir det toffeljakt efter jobbet. Enligt Din Skos hemsida ska det finnas ett fåtal stl 38 kvar av min uggletoffla. Håll tummarna folks!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: