Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Har Atlanta dödsstraff?

Thursday, November 26, 2009

Har Atlanta dödsstraff?

DAMN, va mycket sjuka människor det finns. Denna man och narkosskötaren Paul Patrick Serdula, ska ha förgripit sig sexuellt på över 100 patienter medan de varit under narkos. Dessutom har han filmat det!

Övergreppen ska ha skett på tandläkarkliniker och sjukhus där Serdula varit inhyrd via bemanningsföretag. Vad jag inte förstår är hur sjutton han lyckats förgripa sig på så många utan att bli upptäckt. Detta har ju skett i USA och antagligen på mindre privatkliniker där det inte finns personal som springer överallt, men ändock tycker jag det är konstigt att han haft så mycket ensamtid med patienterna att han lyckats med detta och dessutom filmat det. Den vanligaste anledningen till narkos (framförallt på en tandläkarklinik) är ju inför och under ett ingrepp och då bör det ju finnas fler folk runt patienten.

Sjukt är vad det är... S J U K T!!!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: