Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Narkossyrra inget för mig

Wednesday, August 31, 2011

Narkossyrra inget för mig

jag har haft en skitintressant dag på anestesin. Hann med ett gäng operationer på handkirurgen och jag måste säga att det är mäkta imponerande att se dom jobba i det lilla området och skriva, spika och borra. Dessutom var det riktigt häftigt att se hur det såg ut blodfritt (de stänger av flödet till handen de ska operera och tömmer den på blod).

Samuel som jag gick med var en riktigt trevlig kis. Han pratade Göteborgska och lät prick som Daniel på rösten ibland. Gillade jag att höra såklart. Han var mycket duktig på att berätta och jag fick ju såklart hålla lite fria luftvägar, vilket var mycket lättare än vad jag trott. Dockan på träningscentrum var banne mig svårare.

Kvällen till ära hade jag tänkt springa. Dock är himlen bäcksvart och det är kvavt. Har inte nåt alls emot att springa i regn, men åska är mindre trevligt. Får se hur det hela utvecklar sig antar jag.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: