Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ångest?

Sunday, August 14, 2011

Ångest?

För att jobba? Inte så farligt faktiskt. För att vara hemma istan? JAAAAA! Jag har haft det alldeles underbart i över en vecka och nu har man kommit hem till den Å SÅ TRÅKIGA vardagen på Ekersgatan och i Örebro... staden jag föraktarmer och mer för varje dag som går (borde inte gå mer eftersom jag började förakta den för så himla länge sedan, men tro mig det går).

Jag orkar inte köra igenom vad jag gjort nu, så det får bli i morgon istället. Nu ska jag ladda bryggaren och se till att allt är klart inför i morgon och sen blire extremt tidigt i säng. Med tanke på att jag gått och lagt mig typ 3.00 och gått upp runt lunch senaste dagarna är min gissning att det inte blir helt lätt att somna så det är bäst att börja försöka i tid.

Hörs i mon. Peace out!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: