Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gomöra Gomöra det här är Hanna och Cillan i ottan

Friday, August 05, 2011

Gomöra Gomöra det här är Hanna och Cillan i ottan

05.00 slog Hanna upp ögonen men lyckades ligga kvar i sängen och dras sig till 06.00 i alla fall. När Hanna kom utsmygandes i vardagsrummet var Cillan redan vaken! Hanna vaknar med ont i halsen, lätt närdropp och småhostandes, men struntar fullkomligt i det. Varsin C-vitaminbrus intas innan Cillan hoppar in i duschen... och där är vi nu.

Hanna sitter med sitt morgonkaffe och med datorn i knät och börjar blogga i tredje person. Sista gången på länge hon sitter framför datorn såhär. Blogg vilan startar ungefär när denna bloggpost tar slut.

Det är knappt Hanna kan tro att det äntligen blivit fredag. Torsdagen gick snabbt precis som hon anat med landsbesök och besök från Cillan. De planerar åka klockan 8.00. Varför har de själv inte riktigt klart för sig. Kanske är det för att de måste hem snabbt till Cillans katt Zorro. Kanske är det för att de ska ut till Dick på landet om solen fortsätter skina. Eller kanske är det bara för att komma iväg. Tidigt bär det av i alla fall. Morgonkaffeomgång nummer två ska intas från Brändåsen Statiol där även HellSaab ska fyllas med gasolin och sen blir antagligen nästa stop på Statiol i Götene för toalettbesök. Hanna har ju nästan vant sig av vid att stanna alls när hon köp... hon tar hela vägen i ett stycke, men nu när Cillan är med kommer det bli en hel del stop kan hon tro. Men det spelar ingen roll. De har inte bråttom.

När Cillan kommer ut från duschen är det Hannas tur och hon ska därför avsluta denna sista post innan semester och bloggvila. Ha det så gott världen, lyssna på lite goe hardcore och ta hand om er så hörs vi snart.
Image and video hosting by TinyPic

No comments: